Mise i blagoslovi

Obavijesti


Preključer su u rodnu župu našega pok. br. Antuna Đurekovića u Miklouš u Bjelovarsko – križevačkoj biskupiji odneseni darovi koje je prikupio Veliki župni zbor u zahvalu za sva dobročinstva našega pok. brata.


Od jučer do uoči Badnjaka, u trgovinama u našoj župi stoje župne karitasove kutije u koje možete izdvojiti dar za potrebite u našoj župi.


Sinoć smo započeli sv. vrijeme došašća sv. Misom i blagoslovom adventskih vijenaca te Obiteljskom molitvom u Duhovnom centru, koja će i sljedećih subota biti u 18 sati.


Danas sv. Misom u podne završava drugi Krizmanički vikend. Bogu hvala na lijepom sudjelovanju krizmanika i nesebičnom darivanju mladih župnih animatora.


Danas ćemo u 17 blagosloviti vanjski adventski vijenac na Vincu uz progodan program.


Od sutra, na sv. Barbaru, slavimo mise zornice u 6 sati u Remetama i na Čretu, osim nedjeljom, te započeti s upisom sv. Misa za sljedeću godinu, od 8,30 sati. Najviše četiri mise.


Sutra u 18 sati na Ksaveru misu 100. obljetnice dolaska franjevaca predslavit će naš nadbiskup i metropolit Dražen.


Nove župljane pozivamo da se u župnom uredu ili telefonski prijave za blagoslov obitelji koji će početi na sv. Ivana, ap. 27. prosinca.


Sveti Nikola najavio je dolazak u srijedu u 18,30. Prijavite djecu za dar, na fb stranici Župe i Zajednice obitelji, ili osobno u župnom uredu, i priložite ako možete.


Prof. Antica Nada Ćepulić u 20 sati srijedom u Duhovnom centru održava ciklus predavanja Crkveni oci kroz povijest Crkve.


U petak je svetkovina Bezgrješnog začeća BDM, mise: zornica i u 18,30.


U subotu u 18 sati pozivamo mlade na susret u duhovni centar.


U nedjelju ćete poslije misa moći upoznati Zakladu sv. Dominik Savio kojoj je svrha pomaganje djeci bez roditelja, djeci samohranih roditelja, obitelji s više djece, mladima koji nakon punoljetnosti napuštaju Caritasov ili druge udomiteljske ustanove, te redovitim studentima slabijeg imovinskog stanja, i priložiti dar.


U nedjelju poslije večernje mise molitva je na način Taize-a.


Danas i nedjeljama došašća naši će bogoslovi, prodavati kolače koji su samo priredili, a zaradom će pokriti neke svoje vlastite troškove.


Starije i bolesne obići ćemo: 18.12. Domove, 19. Bukovečki dio župe i Čret, 20. Remetski dio župe.


Pozivamo na prijavu na Božićni sajam koji će se u svrhu zajedništva i suradnje, te dobrotvornu, održati u treću nedj. došašća, 17. prosinca.


Blagoslovljen vam svima tjedan koji započinjemo ovim Gospodnjim danom – nedjeljom!