Mise i blagoslovi

Obavijesti


PRODAJA ADVENTSKIH VIJENACA: Za današnju nedjelju najavljujemo prodaju adventskih vijenaca koji su izrađeni na kreativnoj radionici. Moći ćete dati dobrovoljni prilog, a sav prihod namijenjen je za sljedeće kreativne radionice i kreatorij.


PROSLAVA SV. NIKOLE: Draga djeco, dragi roditelji, sveti Nikola najavio nam je svoj dolazak. U utorak, 6. prosinca, družit će se s djecom u našem Šatoru sastanka nakon večernje Svete Mise u 18.30 na kojoj bi svi sudjelovali. Sve vas želi razveseliti poklonom, a da bi znao ponijeti dovoljno veliku vreću s poklonima, moli sve koji žele doći da se do 30. studenog prijave putem linka koji se može pronaći na župnoj internet stranici i na svim župnim društvenim mrežama. Kako bi sveti Nikola mogao nabaviti dovoljno poklona možete mu pomoći s prilogom od 50 kn po djetetu ili prema mogućnostima. Prilog možete uplatiti preko qr koda koji se nalazi na spomenutim mjestima.


NAJAVA – ŽUPNI BOŽIĆNI SAJAM: Kako bi oplemenili naše župno zajedništvo i ove godine planiramo organizirati ŽUPNI BOŽIĆNI SAJAM na 4. nedjelju Došašća (18. prosinca). Sudjelovati možete sa bilo kakvom kućnom radinosti bilo da se radi o izradi raznih ukrasa, kolača i slično. Molimo zainteresirane, da se radi organizacije stolova jave do kraja druge nedjelje došašća na broj mobitela: 091 5707 909 ili u župni ured. Veselimo se vašem odazivu i župnom zajedništvu.


PRIDRUŽITE SE ŽUPNOM ZBORU: Svi koji imaju volje za slavljenje Boga pjesmom i imaju dobar glas, pridružite se na probama pjevanja župnog zbora Pharmacopaea Coelestis koje su četvrtkom u 20.00 sati u Duhovnom centru preko puta samostana.


HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU (14. – 21. ožujka 2022.): Ostalo je svega još nekoliko slobodnih mjesta za naše župno hodočašće. Više o svemu ima na web stranici župe ili na oglasnoj ploči.


MISNE NAKANE:
Nakane za slijedeću godinu početi će se upisivati od 28. prosinca (1. dan zornice – ponedjeljak) s početkom rada župnog ureda od 8.30 sati.


UREĐENJE VANJSKOG OLTARNOG PROSTORA

Popločenje ostatka Šatora sastanka:
Šator sastanka i ostatak pored sporednog ulaza je sav popločen. Još nam nedostaje oko 50.000 kn za otplatiti sve radove i materijal.
Električno grijanje šatora:
Postavljeni su električni paneli za grijanje Šatora sastanka. Vjerujemo da će to pomoći da se svi ugodno osjećamo u njemu.
Hvala na svakom daru.


SKENIRAJ KOD ZA POPLOČENJE ŠATORA SASTANKA


NEKA JE SVIMA BLAGOSLOVLJEN SLIJEDEĆI TJEDAN !