Vijesti detaljno

KRUNICE ZA UKRAJINU

12. 02 2023.

Svetište Majke Božje Remetske u suradnji sa časnim sestrama Službenicama iz Ukrajine, pokrenulo je inicijativu prikupljanja krunica za Ukrajinu. Molitva je najjače oružje da isprosimo mir. Konkretni povijesni događaji nam svjedoče kolika je snaga molitve krunice i koliki su ratovi zaustavljeni molitvom krunice. Kao hrvatski narod sjećamo se koliko nam je značila krunica u Domovinskom ratu i kako su ju naši branitelji nosili oko vrata.

U suradnji sa časnim sestrama iz Ukrajine pozivamo vas da darujete krunicu koja će se dalje proslijediti u svaka posebno upakiranim vrećicama i dodatnim materijalima na ukrajinskom jeziku.

Svoje krunice možete poslati poštom na adresu svetišta ili ih osobno predati u suvenirnici svetišta ili u župnom uredu. Molimo vas da krunice budu nove i da budu čvrste. Prije nego što ih pošaljete izmolite jednu krunicu ili barem jednu deseticu za mir u Ukrajini. Prikupljene krunice dostavit ćemo časnim sestrama Službenicama u Ukrajini, a one će ih podijeliti narodu i braniteljima. Marija Kraljica Mira neka blagoslovi Ukrajinu i izmoli mir izmučenom narodu.

<--- Povratak na sve vijesti